17 Mart 2012 Cumartesi

Magazin / 4

İvana Sert için Seniz Yılmaz'dan Şok İddia! Yılmaz: Bu hırsızlık. İvana Sert tek kuruş vermedi!

Sosyetik ikoncanlıktan tasarımcılığa terfi eden İvana Sert; 'çakma modacı' çıktı!

ABD'nin farklı yerlerinde 23 butiği olan modacı Seniz Yılmaz, Sert'i hırsızlıkla suçladı.

İkoncana Nişantaşı'ndaki butiğinde satması için ABD'den getirttiği ürünlerini veren Yılmaz, şunları söyledi: "İvana, 1 Aralık 2011'de teslim ettiğim ürünleri, kendi tasarımıymış gibi sattı."

Tasarımlarında 'İvana Sert' etiketi görünce şaşkına dönen Seniz Yılmaz, ekledi: "Bu hırsızlık. İvana Sert ile ortağı Hatem Yavuz, mağaza dekorunu bile yapmama rağmen tek kuruş vermedi." Yılmaz'ın sözleri Barbaros Şansal'dan da destek buldu.

Bu arada İvana Sert, son günlerde farklı yerlerden aldığı "en iyi tasarımcı" ödülleriyle de twitter'da alay konusu oldu.

ORTAKTAN YANIT GELDi

İvana Sert'in adının aşk iddialarına karıştığı ortağı Hatem Yavuz, iddialarla ilgili konuştu: "Mağazadaki ürünlerin hepsi İvana'nın değil. Biz farklı markanın ürünlerini de satarız. Kimseye borcumuz yok."

ONUN YERi LALELi

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, İvana Sert için ağır konuştu. Sosyetik ikoncanın başkasına ait ürünleri kendisinin gibi satabileceğini söyleyen Yerlitaş, "İvana, modacı değil; bakımlı bir kadın" dedi.

Nur Yerlitaş, sözlerini sürdürdü: "İvana'nın yeri Laleli. Nişantaşı'nı bıraksın; gitsin Laleli'de butik açsın. Modayla ilgili hiçbir şey bilmiyor. Dikişten anlamaz. O ancak Victoria Beckham ne giymiş diye baksın."


Erol Köse Twitter'dan Özcan Deniz'in anadan üryan çırılçıplak resmini yayınladı!

Erol Köse Twitter'dan Özcan Deniz'in çırılçıplak resmini yayınladı!

Ünlü Yapımcı Erol Köse Twitter'dan Özcan Deniz'in çırılçıplak resmini yayınladı!

Erol Köse twitter'dan bomba etkisi yapacak açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Özcan Deniz'in eşcinsel barlara gittiğini iddia eden Ünlü Yapımcı Erol Köse, Öcan Deniz'in eskiden Gay barlardan çıkmadığını yazıp bir de Özcan Deniz'in Twitter'da çırılçıplak fotoğrafını yayınladı.


Beren Saat ve Kenan Doğulu, artık gazetecilerden kaçmıyor! Ünlü çift her yerde elele!

Ne Gazetecilerden Ne De Başkasından Kaçıyorlar

İlk kez Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu’nun düğününde birlikte görüntülenen Beren Saat ve Kenan Doğulu, artık gazetecilerden kaçmıyor.

Sevgililer önceki akşam da Beyoğlu 'ndaki Üzüm Kızı 'nda objektife takıldı. Mekândan el ele çıkan çift, soruları yanıtsız bıraktı.

George Clooney gözaltına alındı! Clooney protesto gösteri sırasında gözaltına alındı!

George Clooney, Washington'daki Sudan Büyükelçiliği'nin önünde yapılan gösteri sırasında gözaltına alındı.

Amerikalı oyuncu George Clooney, Sudan hükümet güçlerinin ülkenin güneyinde sivillere yönelik savaş suçu işlemesini protesto etmek amacıyla Washington'daki Sudan Büyükelçiliği'nin önünde yapılan gösteri sırasında gözaltına alındı.

Bölgedeki AFP muhabiri, polisin Clooney ile çok sayıda milletvekili ve insan hakları savunucularına kelepçe takıp polis aracına götürdüğünü belirtti.

Clooney kameralar önünde yaptığı açıklamada, mevcut durumun, "dünya üzerindeki en büyük insani kriz haline gelmeden önce" Sudan hükümetinin, uluslararası topluma bölgeye yardım gönderilmesine izin vermesini istedi.


Amerikalı oyuncu kısa süre önce, Sudan'ın sorunlu bölgesi Güney Kordofan'a gitmişti. Clooney, ABD'ye dönüşünde yaptığı açıklamada, Sudan hükümet güçlerinin bölgede sivillere saldırdığını ve "savaş suçu" işlediğini belirtmişti.


Hilal Cebeci'den Can Bonomo'ya veryansın! Panpiş Hilal Cebeci'nin Eurovision isyanı!

Eurovision'a gidecek şarkımız olay oldu. En son Hilal Cebeci, isyan bayrağını çekti. Klibi izleyen Cebeci, "Can Bonomo'nun şarkısı İtalyan halk müziği gibi olmuş. Başına yalandan iki saniye bir saz koymuşlar, ne anlatmak istemişler" derken "Can Bonomo'yu bile gönderen, ısrarla beni göndermeyen zihniyeti kınıyorum. Daha da gönderseniz bile gitmem, Eurovision'a kırıldım bir kere" şeklinde konuştu.

"Ben gitsem Eurovision'a car car konuşur millet" diyen Panpiş, "Bu şarkı da neyin nesi. Bir de lütfen dans etmesin, sadece dursun mümkünse" diyerek düşüncelerini belirtti.


Tuba Ünsal ve Murat Pilevneli boşandı! Ünsal ve Pilevneli Boşanmaya geldiler kol kola çıktılar!

Oyuncu Tuba Ünsal ile Murat Pilevneli dün boşandı. 1.5 yıl önce evlenen ve Sare adında bir kızları olan ikili, İstanbul 13. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya birlikte geldi.

Mahkeme, Sare’nin velayetini anneye verirken, Pilevneli’nin eski eşine 3 bin lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Ünsal ile Pilevneli boşandıktan sonra adliyeden kol kola ayrıldı.

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu yeni albümüyle bomba gibi geliyor!

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu yeni albümüyle bomba gibi geliyor


Mustafa Topaloğlu'nun yakışıklı oğlu Çağlayan Topaloğlu,ilk albümü 'Aşk Aşk' ile görücüye çıktı.

Popçu Çağlayan Topaloğlu Prestij Müzik'ten piyasaya çıkan albümüyle herkesi şaşırtıyor.


Ece Erken, İrem nickli ve Tovbe nickli Twitter ve Facebook Sapıklarına Dava Açıyor!

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisini taciz eden iki sapığı hakkında dava açacağını söyledi.

Türkiye'nin en ünlü sunucularından Ece Erken'in başı tacizcileri ile derde girdi. Kendisini internet üzerinden ve yüz yüze taciz eden iki sapığından sıkılan Ece Erken, konuyu sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu. İki sapığının olduğunu söyleyen Erken, 'Ciddi rahatsız ediyorlar. Biri 'İrem', diğeri 'Tövbe' nickli. Bugüne kadar mahkemeleri meşgul etmek istemedim ama artık yapacak birşey kalmadı 'dedi

Örnek teşkil etmesi açısından iki sapığı hakkında dava açacağını ifade eden Ece Erken, 'Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Önce bilişim suçları, ardından dava gelecek. Şimdiden geçmiş olsun. Aşama aşama avukatımla neler yaptığımızı sizlerle paylaşacağım. Haksızlıklara susmayın 'diye konuştu.

'Tövbe' nickli kişinin program yaptığı kanala gelerek evlenme teklifinde bulunduğunu belirten Ece Erken, 'Sonra da hareketleriyle çevreme ve bana zarar veren biri. İrem de Beykent Üniversitesi'nde okuduğunu iddia eden, hem fanlarıma hem de bana hakaret hakkını kendinde bulan biri. İşlemler yarın başlıyor 'şeklinde konuştu.


Cansu Dere: Doğudaki Kadın Hayatımı değiştirdi! Dere: İki yıl çalışmak çok şeyi değiştirdi!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, Türk sinemasındaki kadın karakterlerinin tek düze olduğunu söyledi


23 Mart'ta gösterime girecek olan 'El Yazısı' filminde rol alan Dere, film için “samimi bir iş” dedi.

Güneş'in haberine göre,bir dönem oynadığı Sıla dizisi için gittiği Mardin'de yaşadıklarını anlatan Dere “Dizi uzun sürdü ve farklı şartlar altında çalıştık. O kadın hikâyesi benim hayatım içinde farklı bir dönemdi. Orada iki yıl çalışmak benim hayatımda çok şeyi değiştirdi'' dedi.

Gülben Ergen'den Twitter'dan açıklamalarına devam: Canım en çok bugün yanar ya benim!

Gülben Ergen çok kızgın!

Son zamanlarda zor günler geçiriyor. Gülben Ergen, Twitter'dan açıklamalarına devam ediyor. Gülben Ergen,"Canım en çok bugün yanar ya benim. Yakamazsınız ki... Yalansınız siz" diyor...

Son zamanlarda zor günler yaşayan Gülben Ergen, Twitter'dan açıklamalarına devam ediyor. Murat İlbak ile adı aşk dedikodularına karışan Ergen, "Canım en çok bugün yanar ya benim. Yakamazsınız ki... Yalansınız siz. Yine ben kaldırırım zafer bayrağını, yine ödülüm mutluluğum olur. Düşündüm de 39 yıldır ne badireler atlattığımı, 20 yılın mesleğimde geçtiğini. Yanlış hesap ille döndü Bağdat'tan. Şimdi yıl 2012" dedi.

Gülben Ergen, "Ne çok dünyevi mesele var şimdi önümde. Avukat, mahkeme, dava, tedbir kararı. Taksi plakalarım olduğu gibi aslında, yalandır ama yazılır" şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz Ahu Yağtu'nun çalışmasını istemiyor! İşte düğün öncesinde Yağtu'nun son işi!

Yeni gelinin son işi

Ahu Yağtu düğünü öncesinde bir alışveriş sitesi için objektif karşısına geçti. Cem Yılmaz, Yağtu'nun çalışmasını istemiyor...


Cem Yıl maz’la geçen hafta sonu evlenip Dubai’ye balayına giden Ahu Yağtu, düğün öncesi bir alışveriş sitesi için objektif karşısına geçti. Yılmaz’ın artık çalışmasını istemediği 4 aylık hamile Yağtu, çekimler sırasında neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.


Lana del Rey 2012'nin En popüler isimleri arasına girdi! Rey'in Video Games Klibi 20 milyon tık aldı!

Geçen yıl ‘Video Games’ adlı şarkısıyla Youtube’da ünlenenler kervanına katılan Lana del Rey, şimdiden 2012’nin en popüler isimleri arasında.

Vogue’ dergisinin İngiliz baskısına kapak olan del Rey, geçmişte çok içki içtiğini, bu nedenle de başının sayısız kez derde girdiğini söylüyor ve yaklaşık yedi yıldır ağzına alkol koymadığını vurguluyor. Son albümünün çocukluğundan kalma vahşi yanını ortaya koyduğunu belirten Rey, “Artık daha sakin bir hayatım var,” diyor.

Video Games’ parçası için çekilen klip haziran ayında Youtube’a konunca, 20 milyon kez tıklandı. Şarkının ekim ayında yayınlanan single’ıysa Fransa, İngiltere, İrlanda ve Almanya pop listelerinde üst sıralara tırmandı.

İvana Sert duruşmaya zorla getirilecek! İvana, boşanma davasına zorla getirilecek!

Eşi Yurdal Sert’in kendisini 10 yıllık arkadaşı Hatem Yavuz’la aldattığını öne sürerek 10 milyon lira tazminat istemli boşanma davası açtığı Ivana Sert, duruşmaya polis zoruyla getirilecek.


Yurdal Sert’in bir kadınla uygunsuz görüntülerini çektiği öne sürülen Hatem Yavuz’un sanık olarak yargılandığı davada Sert, eşi Ivana Sert’in tanık olarak dinlenmesinden vazgeçilmesini istedi. Mahkeme, bu talebi reddederek, ifade vermeyen İvana Sert’in bir dahaki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.

Önceki günkü duruşmada Yurdal Sert ve Hatem Yavuz hazır bulunurken Ivana Sert mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı. Sert, eşi Yurdal Sert’in ağustos ayında Bodrum’da bir kadınla samimi görüntülerinin medyaya yansımasının ardından boşanma davası açacağını açıklamış, ancak davanın Ivana Sert’in eşi Yurdal Sert tarafından çok çarpıcı iddialarla açıldığı ortaya çıkmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi’ne teslim edilen dava dilekçesinde Yurdal Sert, eşi Ivana Sert’i kendisini yakın arkadaşı Hatem Yavuz’la aldatmakla ve kendisine tuzak kurmakla suçlamıştı.