5 Haziran 2012 Salı

Magazin / 5


Kadrolu İzel Muhabbeti Beyazıt Öztürk'ün başını belaya soktu! Beyaz Show SGK kapısında ! 

Beyaz Show’da önceki akşam 90’lı yılların nostalji rüzgarı esti. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk programında Ercan Saatçi, Çelik ve İzel'i konuk etti. Ancak bu program Beyaz'ın başına dert açtı. İzel'e, kadrolu eleman muamelesi yapıldığı iddiasıyla Sosyal Güvenlik Kurumu'na verilen dilekçe şovmeni zor durumda bıraktı...


İzel’in üçüncü kez ‘Beyaz Show’a katılmasıyla ilgili hazırlanan şikayet dilekçesinde şunlar yazılıydı:

“05.04.2012 tarihli, 0145.B/589 No.’lu ihbar sonrası kurumumuzca yapılan tahkikat neticesinde, sanatçı İzel Çeliköz’in bünyeniz dahilinde cuma akşamları saat 23.00-02.30 arası yayınlanan ‘Beyaz Show’ talk show içerikli programınızda kayıt dışı istidam edilerek sigortasız çalıştırıldığını tespit etmiş bulunmaktayız. İş bu tebligatın ardından 3 işgünü içerisinde bahse dair sanatçının sigortalanarak güvence altına alınmasını, aksi takdirde cezaya tabi olacağınızı, bilgilerinize rica ederim.”

İzel’in yapımcısı Polat Yağcı, dilekçeyi Twitter’da paylaşıp altına şu notu düştü: “İzel, ‘Beyaz Show’a üçüncü kez çıktı diye, SGK’ya  şikayet etmiş bazı çekemeyenler. Komik ötesi, sadece gülüyoruz.”


Survivordan para kazanan Mustafa Topaloğlu; yüzünü gerdirdi, gözaltı torbalarını aldırdı!

'Survivor'da 15 kilo veren Mustafa Topaloğlu; yüzünü gerdirdi, gözaltı torbalarını aldırdı. "Yüzüm sarkmıştı" diyen Topaloğlu, yeni haliyle çiğ köfteci açılışına katıldı.

GÖZLÜĞÜ HİÇ ÇIKARMADI

'Uzaylı Türkücü' Mustafa Topaloğlu, önceki gün Oses isimli mekanın açılışına katıldı. Açılışta konu; ünlü türkücünün yüzündeki izler, şişlikler ve hiç çıkarmadığı güneş gözlüğüydü. İlerleyen dakikalarda Topaloğlu'nun estetik yaptırdığı ortaya çıktı.

"ÜÇ OPERASYON GEÇİRDİM"

Topaloğlu; 'Survivor' yarışması sırasında 15 kilo verdiğini, bu nedenle yüzünde sarkmalar meydana geldiğini söyleyerek üç operasyon geçirdiğini doğruladı. Ünlü türkücü; gözaltı torbaları ve gıdısını aldırdığını, yüzünü de gerdirdiğini açıkladı.


Tarkan'a ne olmuş öyle! Tarkan uzun sakalları ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da şaşırttı!

Ozan Çolakoğlu, “01” adlı yeni albümünün tanıtım konserinde Kuruçeşme Arena’da Türkiye’nin en ünlü isimlerini bir araya getirdi. Uzun yıllardır sürdürdüğü aranjörlük çalışmalarını bu kez kendi albümü için ortaya koyan Çolakoğlu’na bu özel gecede; TarkanAjda Pekkan, GülşenSertab ErenerYalın, Göksel, Ferman Akgül (Manga grubu solisti) eşlik etti. Çolakoğlu’nun sahneye çıkışı büyük alkış aldı. Giriş müziğinin ardından albümünün logosu 3 boyutlu olarak sahneye indi ve konserin platformu haline geldi.

‘AŞK GİTTİ BİZDEN’ DEDİ

Gecenin ilk konuğu, Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’ne ilk kez çıkan Tarkan oldu. Tarkan sadece bir gün önce dinleyiciyle paylaşılan “Aşk Gitti Bizden” şarkısını binlerce kişiyle birlikte seslendirdi. Ardından Ozan Çolakoğlu’nun albümü için seslendirdiği, yıllar önce Sezen Aksu’nun da yorumladığı “Hadi Bakalım”ı söyledi. Yoğun alkış ve ıslıklar yüzünden sahneden inemeyen Tarkan, “Aşk Gitti Bizden” şarkısıyla bis yaparak sahneye veda etti. Tarkan’ın ardından Göksel sahne aldı ve “Acıyor” ile “Sabır” şarkılarını seslendirdi. Dans gösterileriyle de renklenen konserin bir sonraki konuğu Sertab Erener’di. Erener, “Rengârenk” ve “Dım Dım” şarkıları ile binlerce seyirciyi zıp zıp zıplattı. Gülşen de “Bi An Gel” ve “Seyre Dursun Aşk” isimli şarkılarıyla Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’nde Ozan Çolakoğlu ile birlikteydi. Gülşen’in ardından Manga’nın sevilen solisti Ferman Akgül sahneye çıktı ve Çolakoğlu’nun albümü için seslendirdiği “Rüzgar” adlı şarkısını söyledi.

FİNALİ AJDA PEKKAN YAPTI

“Anlat Güzel mi Oralar” şarkısının yeni düzenlemesiyle sahne alan Yalın, konserde ayrıca Ozan Çolakoğlu albümünde yer alan yeni şarkısı ‘Kalpten Dudağa’yı seslendirdi. Yalın Fan Club üyeleri ise konserde Yalın’a sürpriz yaparak ‘Kalpten Dudağa’ için yaptıkları özel makyajla konser alanında en önde yerlerini aldılar. Konserin final konuğu Ajda Pekkan’dı. “Ben Yanmışım” ile sahneye çıkan Süper Star, sesi ve görüntüsüyle müzikseverleri coşturdu. Konser, Pekkan’ın “Yakar Geçerim”iyle sona erdi.


Atiye'nin Aşkı baba engeline takıldı! Atiye: Yalandan sıkıldım, babama gerçeği söyleyeceğim!

Seksi şarkıcı Atiye, gönlünü bir fotografçıya kaptırdı


Atiye'yi korku sardı. Babasından çekindiği için aşkını gizleyen seksi şarkıcı, çareyi sevgilisini yanında işe almakta buldu.

Aşk güzel ama bir de korkusu olmasa.... 

İşte aşkından korkan bir isim de Atiye! Can Bonomo ile ayrıldıktan sonra adı Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan'la aşk dedikodusuna karışan seksi şarkıcı, şimdi de gönlünü bir fotoğrafçıya kaptırdı. Her davette yanında olan genç fotoğrafçıyla birkaç aydır aşk yaşayan Atiye'nin tek derdi ise babası...

BABA KORKUSU

Babası Orhan Yılmaz'dan aşk konusunda çekinen Atiye, sonunda bu duruma bir çare buldu. İddialara göre ünlü şarkıcı, sevgilisini ekibine dahil ederek fotoğrafçısı yaptı. Bütün işlerinde sevgilisini yanında götüren Atiye'nin arkadaşlarına, "Bu yalandan artık sıkıldım. Babama gerçeği söyleyeceğim" diye dert yandığı öğrenildi.


FLAŞ! Burcu Esmersoy işadamı sevgilisi Cem Alper'den Skype ile evlenme teklifi aldı!

Sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışması nedeniyle 3 aydır Dominik Cumhuriyeti’nden bulunan Burcu Esmersoy özel hayatında şaşırtan bir teklifle karşı karşıya kaldı. Ünlü sunucu, 3,5 yıllık ilişkinin ardından 1 yıl önce yollarını ayırdığı bir lojistik firmasının sahibi olan işadamı sevgilisi Cem Alper’den evlenme teklifi aldı. Esmersoy’a bu teklif internet üzerinden görüntülü iletişim kurmayı sağlayan Skype aracılığıyla geldi. Cem Alper abla Müge Esmersoy’u ikna ederek onun Skype adresinden eski aşkına görüşme talebinde bulundu. Ablasıyla görüşeceğini düşünerek bu çağrıya onay veren ünlü sunucu, karşısında eski sevgilisini ve 50’ye yakın ortak dostlarını görünce çok şaşırdı. 1 yıl aradan sonra ilk kez yüz yüze geldiği Alper ve arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet eden Esmersoy aldığı evlilik teklifi karşısında şoke oldu.

Düşünmek için süre istedi

Alper’in “Benimle evlenir misin?” sorusu karşısında ünlü sunucunun gözleri doldu. O gece bu sürprize şahit olan çiftin bir arkadaşından alınan bilgiye göre; Burcu Esmersoy bu teklifi düşünmek için zaman istedi. Arkadaşlarının “Hadi evet de” telkinleri karşısında sessizliğini koruyan Esmersoy’un bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu. Cem Alper’in bu evlenme teklifinden önce ilk olarak Esmersoy’un annesinden izin istediği daha sonra da ablası Müge Esmersoy’la görüşüp onu da bilgilendirdiği öğrenildi.

ABD Askerleri De Hilal Cebeci'ye Panpiş Oldu! Hilal Cebeci amerikan askerlerine moral verdi!

Sosyal medyada hayatının her anını paylaşan Hilal Cebeci, bu kez ABD'ye el attı!

Hayranlarına 'Pampiş' diye seslenen seksi şarkıcı Hilal Cebeci, bu kez twitter'a ABD askerleriyle çekilmiş samimi fotoğraflarını koydu. 

Cebeci, fotoğrafa da, 'ABD askeri bir hayranımla karşılaştım ballarım Amerikalı pampiş. Amerika'yı ele geçirmek üzereyim. Artık Obama bile kurtaramaz ' yorumu yaptı.



Demet Akalın Twitter'da haddini aşan eski vokalisti Seda Önder'i mahkemeye verdi!

Dilekçede, Demet Akalın’ın geçtiğimiz hafta KKTC’de vermiş olduğu konserde bir takım izleyicilerin protestosuyla karşılaştığı ve bu tepkiler nedeniyle üzüntüsünden dolayı bebeğini düşürdüğü belirtildi.

Demet Akalın, avukatı Mahir Işıkay aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi sundu. 6 sayfalık şikayet dilekçesinde, Demet Akalın’ın geçtiğimiz hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti"nde vermiş olduğu konserde bir takım izleyicilerin protestosuyla karşılaştığı ve bu tepkiler nedeniyle üzüntüsünden dolayı bebeğini düşürdüğü belirtildi.

SEDA ÖNDER’E TWİTTER ŞİKAYETİ

Bu olayların ardından eski vokalist Seda Önder’in 30 Mayıs 2012 tarihinde Twitter’da kullandığı bazı ifadelerin hakaret içerikli olduğunun belirtildiği dilekçede. “Bu ifadeler ile müvekkilime hakaret etmiş ve kişilik haklarına hukuka aykırı şekilde saldırıda bulunmuştur. Şikayet olunan Seda Önder’in ifadelerinde; yalan beyanlarda bulunan ve insanları kandıran bir kimse olarak gösterilen müvekkilim, ülkemizin en tanınmış şarkıcılarından biridir. Müvekkilim Demet Akalın magazin basını başta olmak üzere medya tarafından sürekli takip edilen ve oldukça geniş hayran kitlesine sahip bir sanatçıdır. Müvekkilimiz gibi geniş kitleler önünde rencide edilen bir kimsenin şeref ve haysiyeti bakımından doğan zarar da daha büyük olmaktadır. Seda Önder, açık bir kasıt ile müvekkilimi küçük düşürmeye yönelik olarak şikayete konu ifadeleri dile getirmiştir. Kendisi ile hiçbir ilgisi bulunmayan bir konuda açıklama yaparak müvekkilimi kasten rencide etmiş ve toplum içindeki saygınlığını zedelemiş olan Seda Önder hakkında şikâyetçi olduğumuzu ve uzlaşmak istemediğimizi belirtiriz" denildi.

ATTIĞI TWETTLERİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Twitter’da Seda Önder’in kendisine ait hesabından yazılmış Akalın ile ilgili tweetleri belgeleyen ekran görüntülerinin de yer aldığı dilekçede, Seda Önder hakkında ‘hakaret’ suçu işlendiği gerekçesiyle kamu davası açılması istendi.


Bülent Ersoy hastanelik oldu! Ersoy: Omuzumda bir kas yırtılması var, Neden bilmiyorum?

Sanatçı Bülent Ersoy dün akşam Gaziosmanpaşa'daki özel bir hastaneye giderek bir süre tedavi gördü. MenajeriSeyhan Erdağ da hastanede Bülent Ersoy'un yanından ayrılmadı. Yaklaşık 3 saat tedavi gören Ersoy saat 02.00 sıralarında hastaneden ayrıldı.

 Uzman Doktor Dilek Rahmanoğlu da Bülent Ersoy'u hastane kapısına kadar uğurladı. Hastane çıkışında sağlık durumunu merak eden gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, "Rahatsızlığım pek yok da, sağ omuzumda bir kas yırtılması var. Çok ufak bir şey ama. Neden olduğunu ben de bilmiyorum. Ağrım var. Emara girdim. Çok ufak bir şey nasıl bir tedavi uygulanacağını bilmiyorum" dedi.

"DURUMU GAYET İYİ"

Bülent Ersoy'un sağlık durumu hakkında bilgi veren Dahiliye Uzmanı Doktor Dilek Rahmanoğlu, "Sağ omuz yırtılmasıyla ilgili hastanemize geldi. Ciddi bir kliniği yok. Emarında omuzunda kas ayrılması olduğunu tespit ettik. Konservatif tedavi dediğimiz ağrı kesicilerden oluşan ufak bir serum tedavisi uyguladık. Durumu gayet iyi. Herhangi ciddi bir şey saptamadık. Ciddi bir şey yok" diye konuştu.


Ebru Şancı: İdo benim için şarkı yazdı! İdo ile Ebru Şancı arasındaki aşk büyüyor!

Şancı, sürpriz buluşma sonrası arkadaşlıklarıyla ilgili Kelebek’e konuştu: “Biz zaten uzun zamandır Facebook’tan arkadaştık. Üç gün önce de yazışmaya başladık. Bana “Senin için bir şarkı yazacağım bu akşam’ diye mesaj attı. Dediğini yaptı, yazdı şarkıyı, kaydetti. O şarkıyı Twitter’dan da paylaşacak. Ama henüz aramızda adı konmuş bir şey yok.”

DERYA TUNA İLE TANIŞTI

Ebru Şancı, İdo’nun annesi Derya Tuna ile de tanıştığını söyledi: “Dün akşam annesiyle tanıştım. İnsanlar ‘Sen 29’sun, o 21... Nasıl olur’ diyor ama Derya Hanım’a da söyledim, İdo 21 yaşında ama 40 yaşından olgun.”

Sadece çay içtik

Günlerdir Twitter’da birbirlerine iltifat yağdıran İdo Tatlıses ile Ebru Şancı, önceki gün Bebek’te buluştu. Bir kafede çay içen çift, mekandan ayrı ayrı çıktı. Tatlıses, “Sadece bir çay içtik” derken, Şancı “Yeni bir aşk mı başlıyor” soruları karşısında sessiz kaldı. Ama kafeden birlikte çıktığı şarkıcı Mehtap dayanamayıp haberi verdi: “Evet yeni başladı. Daha çok taze!”



FLAŞ! Ayşe Özyılmazel eski ve yaşlı kocası Ali Taran'ın ofisini bastı: Hayatımı mahfettin!

Ali Taran 21 yıllık eşi, oğlunun annesi Selam Ann Desmond'dan 14 Haziran 2011'de boşanmış, 1 Temmuz 2011'de Ayşe Özyılmazel ile evlenmişti.

Kanser hastası Selma Ann Desmond 23 Kasım'da ölmüştü. Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran 27 Nisan 2012'de boşandı.  

Ayşe Özyılmazel ayrılığın ardından çok mutlu olduğunu söylüyordu. Hafta sonu gittiği Çeşme'de pek keyifliydi. Ancak dün 16.00'da her şey bir anda kabusa döndü.


Ayşe Özyılmazel, İstanbul'a gelir gelmez reklamcı Ali Taran'ın Levent'teki ofisini bastı. Ali Taran'ın üzerine yürüdü ve "Hayatımı mahvettin" diye bağırıp, küfür etti. İddiaya göre, ofisin camlarına dışarıdan taş bile attı. Ali Taran geçen hafta gazetecilere "Mutsuzdum, boşandım ve rahatladım. Ayrılmış olmayı o kadar da dert etmiyorum. Keyfim yerinde" demişti.

 Lerzan Mutlu'nun Ece Erken'e varoş karılar gibi Twitter'da saydığı laflar davalık oldu!

"Ezik" kavgası!

"Yazdan beri senin pisliklerini Türkiye gazetelerden okuyor. Ajdar’ın kadın versiyonu". Bu cümleler, davalık oldu.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede Ece Erken’in özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptığı, program sırasında Lerzan Mutlu’nun isminin geçtiği ifade edildi.

Lerzan Mutlu’nun Twitter’daki sayfasında Ece Erken’e hitaben “Ece Erken denilen sunucu bozuntusu benim adımı desturla an, ben senin gibi aynı aileden iki kardeşi neyse gerisini bütün Türkiye biliyor”, “Ben başkalarına benzemem açtırma benim ağzımı. Bildiklerimi anlatırsam Türkiye’de iş bulamazsın. Hadi hadi televizyon ekranı rulet masasına benzemez”, “Ne ayaksın sen ya! Doğan bey, nerde Doğan bey rulet için para toplamaya mı gitti?”, “Programın reytingi kadar konuş ezik, yazdan beri senin pisliklerini Türkiye gazetelerden okuyor. Ajdar’ın kadın versiyonu hahah” şeklinde sözler sarf ettiği anlatıldı.

İddianamede Lerzan Mutlu’nun suçunu kabul ettiği belirtilerek Ece Erken’in uzlaşmayı reddettiği ifade edildi. Soruşturmasını tamamlayan savcılık Mutlu hakkında “hakaret ve tehdit” suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.