5 Haziran 2012 Salı

Sexuality for Male

İyi öpüşme teknikleri! Flörtün ve iyi bir sevişmenin başlangıcı iyi bir öpüşmeden geçiyor!

İyi öpüşme teknikleri

Flörtün, romantizmin ya da iyi bir sevişmenin başlangıcı iyi bir öpüşmeden geçiyor. Tabii bunu nasıl başaracağınızı bilirseniz…

Çocukluğumuzda izlediğimiz pembe dizileri bir hatırlayın. O dizilerdeki öpüşme sahnelerini ve çocuksu bir utangaçlıkla nasıl da o iç gıcıklayıcı anlara tanık olmak isteyip istememek arasında gidiş gelişlerimizi, ellerimizle yüzümüzü kapatışımızı, ama dayanamayıp parmaklarımızın arasından gizlice izleyişimizi anımsayın. Hep gizemliydi bizim için öpüşme anları!

İyi öpüşme

Her ne kadar birbirine dokunmaktan, sarılmaktan hoşlanan bir toplum olsak da Fransa’dan ithal öpüşmeler yeniydi bizim için. Ama artık ilişkilerimiz kadar öpüşme biçimlerimiz de değişti ve flörtün başladığını anladığımız an oldu, ilk öpüştüğümüz an. Sadece bununla sınırlı kalmayıp iyi bir seksin başlangıcı da oldu iyi bir öpüşme. 

Sevişmenin dudaklarda başlaması olarak tanımlanabilecek iyi öpüşme, her iki tarafın da aynı şekilde zevk aldığı, itici bulmadığı öpüşmedir. Bunu sağlamak için bazı yöntemleri takip etmek gerekiyor. İşte o yollar…
Ağız kokusu

Bir kere öpüşmeden önce ağzınızın kötü kokmadığından emin olmalısınız. Ağız kokunuz olduğunu düşünüyorsanız ağzınıza meyveli ya da naneli bir sakız ya da şeker atarak sorunun üstesinden gelebilirsiniz.


Nefes 

Öpüşmek üzere iki beden birbirine yaklaşmış ve dudaklar arasındaki mesafeler azalmışken, hafif nefes seslerinin duyulur olması ve sıcak bir nefesin karşı tarafa ulaşması, öpüşme anını daha da heyecanlı hale getirecektir. Karşılıklı olarak nefes senkronizasyonunu sağlamak da önemli.


Küçük oyunlar

Öpüşmekten alacağınız zevki artırmaksa niyetiniz, ki öyle olmalı, dudaklarınız iç içe geçmeden önce, dudaklarınızı partnerinizin dudaklarına hafifçe dokundurup onun dudakları üzerinde hafifçe gezdirmeyi deneyin. Yaşadığı heyecanı gözlerinizle göreceksiniz. 

Aceleye getirmeyin

İyi öpüşmek istiyorsanız, asla öpüşmeyi aceleye getirmemelisiniz. Ağır ağır ilerlemek için partnerinizin dudağının tam kenarına ufak ufak öpücükler kondurmayı deneyin. Bu hareket onu ve tabii dolayısıyla sizi zevkten uçuracaktır.
İç içe dudaklar

Bir sonraki hareket, partnerinizin önce alt dudağını, sonra da üst dudağını dudaklarınızın arasına alıp emmek olacak. Bunun sertlik derecesine karar vermek, o anda yaşadığınız duygulara bağlı. Romantik bir öpüşme anındaysanız, öpüşmeyi yumuşak bir seviyede tutmayı tercih edebilirsiniz. Eğer ki ateşli bir sekse doğru yöneldiğinizi hissediyorsanız emme gücünüzü artırarak karşı tarafa mesaj da vermiş olursunuz.


Fransız öpücüğü

Dili iyi kullanmak, Fransız öpücüğünün olmazsa olmazı. Ağzınızı tamamen açmak, çok itici görünebilir partneriniz için. Dudaklarınızı hafifçe aralayarak öpüşmek, öpüşürken de partnerinizin, dilinizin ucunu kabul etmesini sağlamak ve tabii sizin de onun dilinin ucunu kabul etmeniz öpüşmeyi tatlandıracaktır. Öpüşme esnasında dilin karşı tarafın ağzının içinde olması bu stil için çok önemli bir ayrıntı.


Dişlere dikkat

Fransız öpücüğünde dişlere dikkat etmek önemli. Evet, bazen dudaklara ya da çeneye hafif diş dokunuşları karşı tarafın hoşuna gitse de bu öpüşme tekniğinde dişleri fazla ön plana çıkarmamak gerekiyor.

Gözler

Öpüşme esnasında gözlerin açık ya da kapalı olması da çeşitli anlamlar barındırıyor karşı taraf için. İçten bir öpüşmede gözlerinizi kapatarak kendinizi tamamen akışa kaptırmak, aslında otomatik olarak yapılan bir harekettir. Karşı tarafa, bu anı hissederek yaşadığınızın mesajını verir. Aynı şekilde siz de partnerinizin gözlerinin kapalı olduğunu bilirseniz, ona zevk verdiğinizi anlar, mutlu olursunuz. Ama gözler açık öpüşmek, cezalandırılması gereken bir hareket değil elbette. Öpüşürken gözlerinizin açık olması, hatta partnerinizle göz göze gelmeniz de sizi değişik boyutlara taşıyacaktır. Denemeye değer doğrusu!

Farklı noktalar

Öpüşme dudaklarda başlayıp dudaklarda biten bir eylem değil kuşkusuz. Dudaklarınızla partnerinizin çenesini, boynunu, kulak memesini öpmeniz heyecanınızı artıracaktır.

Eller

Öpüşme esnasında ellerinizi kıpırdatmadan tutmaktansa, partnerinizin saçlarını, boynunu okşama ya da yüzünü avuçlarınızın arasında tutarak öpme gibi bir hareketle heyecanınızı artırabilirsiniz. 

Son bir not: Dudaklarınız kadar kalbinizi ve ruhunuzu da işin içine kattığınız sürece o öpüşme iyi bir öpüşme olacaktır!


BİZ TEORİK KISMINI SÖYLEDİK,PRATİĞİ SİZE KALMIŞ DOSTLAR ;)




İyi seks için erkeklere tüyolar! Erkekler bilmeli ki kadınların da sekste mutlu olmak hakkı!

 İyi seks için erkeklere tüyolar!


İlişkilerde ve özellikle sekste kadın ve erkek kendini iyi hissederse karşı tarafa da kendini iyi hissettirir. Dolayısıyla bu yazımızın erkeklere hitap ediyor oluşu, erkeklerin partnerlerine daha mutlu bir seks hayatı sunmalarını istememizden kaynaklanıyor. Çünkü tabularla cinselliğini tam olarak yaşayamayan kadınların da sekste mutlu olmak hakkı! Hanımlar, siz de bunu partnerinize okutmalısınız.

İşte Dr. Cenk Kiper'den daha mutlu seks hayatı için erkeklere 21 tüyo...

1- İyi bir seks için önce partnerinizin gururunu okşayın; onu ne kadar beğendiğinizi ve özlediğinizi ve de arzuladığınızı mutlaka söyleyin, ayrıca kıyafeti ve vücudu ile ilgili abartılı olmayan övgüde bulunun.

2- Kadınlar için çiçek, beğenilmek ve önemsenmek anlamına gelir. Kendini iyi hisseden kadın size kendinizi iyi hissettirecektir; özellikle yatakta.

3- Kadınlar için ortam önemlidir; bir mum ve hafif bir müzik "onun için yapılmış özel bir şey" çok şeyi değiştirecektir.

4- Kadınların çoğunluğunun kendini iyi hissetmek için çikolataya yönelmesinin bir sebebi var. İçeriğindeki methylxanthine zevkten başınızı döndürerek partnerinizin kollarınızda erimesine sebep olabilir. 

Ayrıca içerdiği phenylethyamine maddesiyle tam anlamıyla aşk etkisi yaratıyor. Yani daha kolay âşık oluyorsunuz (ama abartısız olsun, fazla şeker sıkıntı yaratır ve bilinenin aksine enerji değil uyku getirir.)
7- Ondan size zaman ayırmasını isteyin, randevulaşın.

8- Cinsellikte konuşmak çok önemlidir ama kadınlar çekinirler. Başlangıçta en sevimsiz soru da "Hoşuna gitti mi" veya "Zevk alıyor musun"dur. Dolaylı sorularla onun nelerden hoşlandığını öğrenin.

Eşinizin ne istediğini bilin: Kendi isteğinizden emin olduktan sonra sıra eşinizin ne istediğine gelir. Onunla çekinmeden konuşarak isteklerini öğrenmelisiniz. Bazı insanlar partnerlerine oranla seksi daha fazla isteyebiliyorlar. Bu gibi durumlarda önemli olan çiftlerin arasındaki uyumdur.


9- Kulak ve boynunun öpülmesinden hoşlanmayan kadın çok azdır.
 
10- Mutlaka yıkanın ve hafif koku sürünün.


13- Kadın için cinsellikte içeri girme kadar ondan önce yaşanan aşk oyunları da önemli ve hazırlayıcıdır.

14- Yeni bir yer deneyin: Mekan değişikliği yaparak seks hayatınıza biraz yenilik ve heyecan katabilirsiniz. Bir otel odası kiralayın, başka bir odayı deneyin ya da hiç akla gelmeyecek yerler seçin.


15- Evliyseniz yatak odanızı yenileyin ve çocuk varsa ses için mutlaka TV veya müzik seti kullanın.


16- Fantezi yapın: Kadın veya erkek herkesin bir fantezisi vardır. Karşılıklı konuşarak bunları uygulayabilirsiniz. Bazen de akşamki seks randevunuz için hayaller kurup sürpriz yapabilirsiniz.
17- Ne istediğinizi söyleyin. Karşı tarafın sizi tanımak ve anlamak için yorulmadan keşfetmesini sağlayın. Hem kadın hem erkek karşısındakini neyin etkilediğini bilmek ister, onu memnun etmekten keyif alır.

18- Onun için özel olarak giyinin.

19- Mutlaka traş olun. Tıraşsız bir yüzün sürtünmesini anlamak için anlınıza zımpara kağıdı sürebilirsiniz.

20- Partnerinizle flörtleşin. İlk defa buluşuyormuş gibi hareket edin, sinemaya gidin ve yemek yiyin.

21- Cinsel sorunlarınız varsa açıkça konuşun, gerekirse cinsel terapistlerden destek alın. Çiftler yaşadıkları her sorunla mutlaka yüzleşmeli. Seks problemlerinizi görmezden gelmeyin.

Seksüel sorunları olan insanlar çoğu zaman utanırlar ve sorunları gidermek için geç kalırlar. Ancak bu, yeni sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Çözmek için uzmana başvurun. 

Erkeklerin zevk noktaları! Tetiklenen duyguları ve motivasyon erkekleri uçurmaya yeter!


Erkekler, iç ve dış uyarılarla tetiklenen duyguları ve motivasyonları ile uyarılıyor. Alınan uyarıların merkezi sinir sisteminde toplanıp başta penis olmak üzere kalp, damar, deri, dolaşım sistemi ve kaslar aracılığı ile dışa vuruluyor. Uyarılma ile birlikte orgazm ve boşalma gerçekleşiyor.

Dokunma duyusu, koku, görsel uyarılar ve mental (düşünce ile ilişkili durumlar) uyarılar gerek erkek gerekse kadında cinsel uyarılmayı sağlıyor ve cinsel uyarılmayı kolaylaştırıyor ya da başlatıyor. Her iki cinsiyette de uyarılmanın sadece fiziksel olduğunu düşünmemek gerektiğini kaydeden Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Kadir Önem, “Merkezi sinir sisteminde toplanan uyarılar cinsel uyarı cevabını başlatır.
Cinsel uyarı cevabı kalp atışlarının hızlanması, kan basıncının yani tansiyonun yükselmesi, deride kızarıklıklar, kaslarda tonus artışı, peniste ereksiyon şeklinde oluşur” diyor.

Dokunarak hissetme

Cinsel yönden tahrik edici koku, görsel yönden kışkırtıcı bir görünüm, dokunma ile meydana gelecek hissetme duyusu ve cinsel partner hakkındaki mental düşünceler cinsel ilişki sürecini başlatıyor.

Erojen bölgelerin hassaslığı

Dokunma ve vibrasyon (titreşim) gibi uyarılar ile cinsel aktiviteyi diğer bölgelere göre daha yoğun ve hızlı başlatan bölgeler vardır. Erojen bölgeler olarak tanımlanan bu bölgelerin diğer bölgelere göre faklılıkları ise derideki sinir sonlanmalarının ve uyarıları alan reseptörlerin fazlalığıdır. Dolayısıyla bu bölgelere gelen daha az şiddetteki bir uyarı ile genital uyarılma cevabı diğer bölgelere gelen uyarılara oranla daha hızlı başlar.
Erojen bölgeler boyun, kulaklar, dil, dudak, ön kolun yumuşak cildi, parmak uçları, ayak tabanı, ayak parmakları, koltukaltı, göğüs duvarı, meme uçları, göbek deliği olarak sıralanabilir. Genital bölgede ise penisin alt bölgesi ve sünnet derisi genital bölgenin diğer kısımlarına göre daha fazla uyarılabilme potansiyeline sahiptir. Yapılan araştırmalarda, anüs ile testisler arasındaki cilde bastırarak cinsel olarak kişinin uyarıldığı gösterilmiştir.