18 Şubat 2012 Cumartesi

Magazin / 1



Adele’in seks kasedine ait olduğu iddia edilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

Adele'ye Seks kaseti darbesi
İngiliz şarkıcı Adele’in seks kasedine ait olduğu iddia edilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre genç şarkıcının eski sevgilisi şarkı sözlerinde ayrılıklarından bahsetmesine kızıp, çektiği kasedi Fransız paparazzi Jean-Claude Elfassi’ye sattı.

Elfassi’nin internet sitesinden duyurduğu skandal, Fransa’da yayımlanan magazin dergisi Public’in son sayısında da yer buldu. Sayfalarında videodan görüntülere yer veren dergi, videonun bir arabanın arka koltuğunda çekildiğini öne sürdü. Dergide yer alan görüntülerde genç şarkıcının yüzünün net bir şekilde görülmesi dikkat çekti. Public, kasedin sızmasınınAdele’in eski erkek arkadaşının intikamı olduğunu belirtti. Paparazzi Elfassi ise bir akıllı telefon aracılığıyla çekilen videoyu kısa süre içinde internet sitesinde yayınlayacağını açıkladı.

Avukatları: O değil
Olay üzerine Adele’in avukatlığını yapan Schillings hukuk bürosu bir açıklama yaptı. Schillings 3 milyondan fazla okuyucusu bulunan dergideki görüntüler için, “Adele yazıldığı gibi görüntülerdeki kişi değildir. Bu nedenle yasal işlem başlatacağız“ dedi. Adele birkaç gün önce twitter hesabında, “Paparazzilerden nefret ediyorum” diye yazmıştı.






Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Ersin Korkut'un Bulgaristan'a kardeşinin yanına gittiği iddia edildi.

BKM Mutfak oyuncularının en sevilenlerinden Ersin Korkut'un uzun zamandır ortalarda görünmeyişi merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler'in doğum gününde görülmeyen Korkut'un nerede olduğu soruldu. Korkut'un şehir dışında olduğu söylendi.
Ancak iddialara göre Korkut şu anda Bulgaristan'da. Oraya gidiş nedeni ise kardeşinin orada üniversite eğitimi için bulunması.

Gülfer Sarıgül ile yaşadığı polemiğin ardından Yılmaz Erdoğan'ın konuşma yasağı getirdiği iddia edilen Korkut, en son Çocuklar Duymasın dizisinde görülmüştü. Sonrasında Korkut'un önce Afyon'da sonra da Antalya'da olduğu öne sürülmüştü.





Bingöl’ün eski bir güreşçiyi,Uslu’nun ise her türlü maddi imkanı ideallari uğruna elinin tersiyle iten bir öğretmeni canlandırıyor.

Dizi çalışmalarına uzun süre ara veren Yavuz Bingöl ve Ece Uslu, “Bulutların Ötesi” adlı projeyle setlere dönüyor.

Bingöl’ün eski bir güreşçiyi, Uslu’nun ise her türlü maddi imkanı ideallari uğruna elinin tersiyle iten bir öğretmeni canlandırdığı dizi mart ayında TRT1’de başlayacak.





Tarihçi Yazar Mustafa Armağan; 'O dönem keman yok Pargalı’ya çaldırıyorlar' diye tepkisini dile getirdi.

TARİHÇİ Yazar Mustafa Armağan, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde, o dönemde henüz icat olmamasına rağmen Pargalı İbrahim’e keman çaldırıldığını söyledi.

‘O dönem keman yok Pargalı’ya çaldırıyorlar’

Armağan, “Bu kadar da olmaz” diye tepki gösterek şöyle konuştu: “Keman, 17. yüzyılda icat edilmiş. Pargalı İbrahim’e kemanı veriyorlar, bu yetmezmiş gibi bir de Vivaldi çaldırıyorlar. Vivaldi ne zaman yaşamış? Arada 300-400 yıl var. Bu dizinin senaristinin danışmanı yok mudur? Bunları bilmiyorlar mı? Bunlar insanlara gerçek tarihmiş gibi yutturuluyor





Bennu Gerede, iki yıl önce evlenip geçen yıl boşandığı Cem Büyükhanlı ile önceki gün İstanbul Modern’deki sergiye katıldı.

ESKİ EŞ YENİ SEVGİLİ
Bennu Gerede, iki yıl önce evlenip geçen yıl boşandığı Cem Büyükhanlı ile önceki gün İstanbul Modern’deki sergiye katıldı.









1988 doğumlu ünlü şarkıcı Rihanna, pop müziğin yeni sorunlu kızı oldu! Tamamen kontrol dışı tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Rihanna yoldan çıktı
1988 doğumlu ünlü şarkıcı Rihanna, pop müziğin yeni sorunlu kızı oldu! Rihanna, son günlerde tamamen kontrol dışı tavırlarıyla dikkat çekiyor.

HOUSTON GİBİ OLABİLİR!
Gazetecilere saldıran, Grammy Ödül Töreni'nde Katy Perry ile flört eden, striptiz kulüplerinden çıkmayan, sabahtan itibaren içki içen, son olarak uyuşturucu kullanırken de fotoğraflanan Rihanna'nın sonunun Amy Winehouse ya da Whitney Houston gibi olmasından edişe ediliyor. Life and Style dergisi daha önce aynı duruma Britney Spears'ın da düştüğünü hatırlatıp, "Britney, en dipten geri dönmeyi başardı. Rihanna, büyük tehlike altında" diye yazdı.





Bir dönem yakın arkadaş olan iki güzel, yakışıklı oyuncu ile Akın'ın yeniden bir araya gelmesiyle bozuştu.

Oyuncunun otoparkta pişti olan eski sevgilileri Azra Akın ile Meltem Cumbul, birbirlerini görmezlikten geldi.

ESKİDEN DOSTLARDI
Azra Akın ile Meltem Cumbul'un arasına Kıvanç Tatlıtuğ girdi! Bir dönem yakın arkadaş olan iki güzel, yakışıklı oyuncu ile Akın'ın yeniden bir araya gelmesiyle bozuştu. Geçtiğimiz aylarda birçok gece birlikte eğlenirken objektiflere takılan Azra Akın ile Meltem Cumbul, önceki akşam Beyoğlu'nda karşılaştı.

YÜZLER ASILDI!
Bir otoparkta birbirlerini fark eden iki güzelin yüzü bir anda asıldı. Araçtan ilk inen Meltem Cumbul oldu. Güzel oyuncu, hızla Demeti adlı mekana girdi. Azra Akın ise Cumbul'un gittiğinden emin olunca otoparktan ayrıldı. Akın, Meltem Cumbul'la yeniden karşılaşmamak için White Mill adlı mekana girdi.

ARA BOZAN BARIŞMA
Azra Akın'dan ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul'la aşk yaşadı. Cumbul'dan da ayrılan oyuncu, önce İdil Fırat, sonra da yeniden Akın ile birlikte oldu. Bu barışma, Azra Akın ile Meltem Cumbul'un arasını bozdu.

GAZETECİLERİ TERSLEDİ!
Meltem Cumbul, gazetecilerle keyifli bir sohbete koyulurken; Azra Akın her zamanki gibi soğuk tavırlar sergiledi. Akın, basınla tek kelime etmedi.





5 bin 203 metre kare büyüklüğündeki Manor Evi olarak bilinen lüks malikâneyi baştan aşağı yarattıldı.

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un kızı Petra, geçen yıl 85 milyon dolara (150 milyon TL) satın aldığı Los Angeles'taki evini 500 işçi yardımıyla baştan aşağıya yeniledi.

5 bin 203 metre kare büyüklüğündeki evi İngiliz iç mimar Gavin Brodin'e teslim eden 23 yaşındaki Ecclestone, Manor Evi olarak bilinen lüks malikâneyi baştan aşağı yarattı. Bernie Ecclestone'un 6 aylık evli kızına düğün hediyesi olarak satın aldığı ev, Los Angeles'ın Manor isimli bölgesinde bulunduğu için bu adı alıyor. Manor Evi'nde 14 oda, birçok salon, yüzme havuzu, solaryum ve bowling odası, sinema ve bir bar bulunuyor.





İki yıldır Alman manken Benny Erst ile beraber olan Alp ilk kez çıplak poz verdiğini belirterek, 'Önce çok heyecanlı ve tedirgindim.'dedi!

Hamburg Üniversitesi’nde pedagoji ve psikoloji eğitimi gören 26 yaşındaki Aylin Alp, Playboy’un Almanya sayısının Mart güzeli oldu.

İspanya’nın Fuerteventura sahilinde derginin fotoğrafçısı Andreas Reiter’in objektifine yansıyan fotoğraflar, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkması beklenenen sayıda yer alacak. İki yıldır Alman manken Benny Erst ile beraber olan Alp ilk kez çıplak poz verdiğini belirterek, “Önce çok heyecanlı ve tedirgindim. Ama Playboy’un profesyonel ekibi sayesinde çekimlerde çok rahatladım” dedi.

Yoga yapmayı ve balık tutmayı çok sevdiğini söyleyen Aylin, hayatta en çok yalandan nefret ettiğini söyledi. Playboy’a poz verme fikrinin dergiye abone olan erkek kardeşinden geldiğini söyleyen Alp, ileride dört çocuk sahibi olmak istediğini ifade etti. Modelin pozları Alman basınında da geniş yer buldu.