19 Şubat 2012 Pazar

Bizim Gözümüzden Ankara...




ADRENAL BAR



Bahçeli’nin bu kaliteli canlı müzik mekanında genellikle pop müzik hakim. Kıbrıs’lıysanız Cumartesi, Trakyalı iseniz Cuma günleri sizler için özel geceler düzenleyen Adrenal Café Bar, 16.00'da başlayan canlı müziği sayesinde uzun soluklu canlı müzik dinlemek isteyenler için ideal






AMARİLLO

2004 yılında Gazi Osman Paşa Kız kulesi sokakta açılan Amarillo sizleri eşsiz Amerikan ve Teksas mutfağıyla buluşturuyor.










ANKARA JAZZ CLUB

Ankara Jazz Club`ın varlığı Ankara`daki büyük bir eksikliği giderdi... Salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi açık olan Ankara Jazz Club 90 kişilik kapasiteye sahip. Birbirinden kaliteli etkinliklere evsahipliği yapan mekan kısa sürede müdavim kitlesini de oluşturdu.





BIG CHEFS

Big Chefs, ünlü aşçıların yaptığı yemek ve pastalarla Ankara şubesinde konuklarına güzel vakit geçirme imkanı sunuyor...















COCCINELLA

Her yerin minik uğurböcekleri ile süslü olduğu, kendilerine özel tariflerle hiçbir yerde bulamayacağınız tatlı ve pasta çeşitleri ile coccinella 3 şubesi ile Ankaralılara Fransız mutfağını sunuyor.Fransız mutfağına ilgi duyanlara bu sıcak ve nezih ortama Ankara'dan ayrılmadan muhakkak uğramalarını tavsiye ediyorum.









BRANCA

Pre-Club sınıfına giren restaurantta italyan mutfağı severler için bir birinden güzel yemekler ve kaliteli hizmet bulunmaktadır. Üst katı da bulunan mekanın iç dizaynı da gayet ferah ve dinlendirici.















BROTHERS

Cafe, pub ve bahçesi ile konuklarına hizmet vermektedir.Brothers cafe de günün her saatini dilediğiniz şekilde, farklı ambiyanslar içinde geçirebilirsiniz.

















CİLVELİ MEYHANE

Orijinal iç dizaynı, kaliteli yiyecek ve alkol menüsüyle Ankara`nın yeni eğlence mekanı Cilveli Meyhane...












DBLYU

Çayyolu Mina Sera Alışveriş Merkezi`nin en üst katında açıldığı 2008 yılından beri hizmet veren dblyu- w Ankara gecelerinin vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor. Hafta sonları rezervasyonsuz yer bulmanın mümkün olmadığı mekan renkli ve vazgeçilmez gecelere evsahipliği yapıyor...








ESCAPE

Kısa bir süre önce açılan Escape, Park Caddesi'nin gözde mekanları arasında yerini aldı. Bizim de daha önceleri başka bir işletme ile tanıdığımız işletmecilerinin bu işi bildiklerini ve misafirleri çok iyi tanıdıklarını ve mümkün olan en kaliteli hizmeti sunduklarını söylemeden edemeyeceğiz...







COME TO MY FLAT

Tunus Caddesi'nde konuçlanmış mekan bahçesinde sigara içilebilen güzel bir Kokteyl Bar... "Kokteyl Bar" ifadesini mutlaka kullanmalıydık çünkü mekan kokteyl konusunda gerçekten iddialı. Size çok sayıda seçenek sunabiliyor.









IF PERFORMANCE HALL

IF PERFORMANCE Hall'un hoş bir havası var. Mekanda dekorasyona önem verilmiş ve havalandırma ve park yeri sorunu aşılmış. Dışarda ve hemen girişinde bulunan oturma gruplarında ortamdan biraz uzaklaşıp sohbet etmek de mümkün. IF PERFORMANCE Hall iyi ve kaliteli rock müziğinde Ankara`nın tükenen neslini sürdürmeye kararlı..









JOLLY JOKER

İstanbul ve Antalya’dan sonra Ankaralılar ile tanışan Jolly Joker’de her hafta sonu bir etkinlik görebilirsiniz.







ATAKULE KUBBE RESTAURANT

Atakule Kubbe Rastaurant-Bar Ankaranın simgesi Atakulenin en tepesinden muhtesem manzarasıyla ve deneyimli canlı müzik grubuyla size keyifli saatler yaşatır. Pistte dans edebileceğiniz güzel müziklerdinleyip güzel yemekler yiyebileceğiniz Ankara`daki ender mekanlardan biri.









LANX

Görkemli bir yapıya sahip olan Lanxx birçok konseptin birleştiği bir mekan olmuş durumda. Sabah kahvaltısı yaparken içeceğiniz demli bir çayı, öğle yemeği yerken tadacağınız lezzetleri, akşam yemeğinde içeceğiniz şarapları ve club ta gecireceğiniz mükemmel dakikaları unutturmayacak bir mekan Lanxx...













LEMAN KÜLTÜR
Duvarlarında kolaj karikatürleri masaüstlerinde eski sayılarından özenle seçilmiş kesitlerle Leman Cafe, Leman Dergisi'nin farklı bir yansıması..Leman yazar ve okurlarını buluşturan, sıkça imza günleri düzenleyerek onları yaklaştıran Cafe dekorasyonu ve atmosferiyle Leman, okurları ve severleri için şık bir ortam sunuyor.









MEŞREP

Ankara eğlence hayatının son yıllardaki gözde mekanlarından Meşrep Meyhane'nin referansı ile çayyolu minasera’da












MURPHY'S DANCE BAR

Geniş ve ferah ortamıyla dikkat çeken, Ankara'nın tek 5 yıldızlı barı Murphy's Dance Bar muhteşem dekorasyonuyla adeta bir stüdyo havasında...Barda hizmetiyle, iklimiyle sıcaklık arayanlar Hilton'daki bu mekanı tercih edebilirler. Ayrıca Latin dansını sevenler Murphy's Bar'ın parke pistinde figürlerini sergileyebilirler









NADA

Leziz yemeklere sahip seçkin mutfağının yanısıra, yemek sonrası müşterilerine modern mimarisinin ferahlığında seyir keyfi ile zengin bir içki menüsü sunar.











ROLL HOUSE

Rollhouse; Bilkent, Eryaman ve Mersin`de spor, eglence ve kaliteli yemek anlayisi ile 7`den 70`e tum misafirlerine, haftanin hergunu hizmet vermektedir.






SALATA

Açık-kapalı otoparkı ve iyi bir havalandırma sistemi olan Salata Bar müşterilerinin rahatlığını ön planda tutuyor. Müdavimleri arasında Öğrenciler, İş adamları, Bürokratlar, Gazeteciler ve Medya' nın önde gelen simaları yer almaktadır. Salata’da geniş içki menüsü yanında İtalyan ve dünya mutfağının lezzetli örnekleri sunuluyor.









!!!!! Atıl Açıkel'e katkılarından dolayı çok teşekkür ederim !!!!!